Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!

Adatvédelmi nyilatkozat

Személyes adataid biztonságos tárolása érdekében megteszünk mindent, az adatvédelmi jogszabályok által megkövetelt elővigyázatossági lépést az adatbiztonság folyamatos fenntartása érdekében. Az adatkezelő műszaki és adminisztratív intézkedésekkel védi a személyes azonosításra alkalmas információkat, de nem tudjuk garantálni ezek tökéletes biztonságát olyan személyekkel szemben, akik kijátsszák az adatvédelmi intézkedéseket és adatokat térítenek el.

A szolgáltató az adatkezelések és adatfeldolgozások tekintetében minden esetben a hatályos magyar jogszabályok, 1992. évi LXIII. törvény, valamint a 2001. évi CVIII. törvények rendelkezései szerint jár el. A honlap kizárólag felnőtt, 18. évét betöltött személyek részére készült, fiatalkorúak adatait nem gyűjtjük és nem fogadjuk el.

A személyes adatok gyűjtése, tárolása és felhasználása felelős módon történik. A személyes adataidat nem fedjük fel és nem értékesítjük harmadik fél számára.

Nem vállalunk felelősséget, ha valaki más nevében, más adataival szerepelteti magát, más ember képével visszaél és elhelyezi az odalon. A rendszer felhansználói kijelentik a feltöltéssel, hogy az adatokat, amiket megadnak a saját akaratukból adják meg és a valóságnak megfelelnek. Az üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül bármilyen gyanús képet, adatot töröljön.

A regisztrációval hozzájárulsz, hogy hírleveleket és információs anyagokat küldjünk részedre e-mailben.

Az adatbázisunkban nem tárolunk bankkártyaadatokat, kizárólag a PayPal bankkártyás fizetési rendszerén történik az online fizetés.

Hirdetésedet bármikor inaktivvá telheted, ezzel elrejtődik az oldalról, végleges törtlést az ügyfélszolgálatunktól e-mailben kell kérned. A törlést 72 órán belül visszaigazoljuk.

A szolgáltatásunk folyamán a közvetített adatok helytelenek lennének, pl. sikertelennek bizonyul a kapcsolatfelvétel az adott hirdetővel vagy más nevében töltötték ki az űrlapot vagy bármilyen más visszaéléssel, csalással akarják megtéveszteni a látogatókat, ezekben az esetekben az üzemeltető semminemű felelősséggel nem tartozik a közzétett adatok maradéktalan valódiságáért, pontosságáért és azokban szereplő állításokért illetve azok hiányosságaiért. Így nem vállal felelősséget sem polgárjogi, sem büntetőjogi vonatkozásban a szolgáltatásunk következtében esetlegesen felmerülő károkért.

 


AdultAdvisor
Brothels - Escorts