Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!

Jogi tudnivalók

Az oldal erotikus tartalmú, ezért csak 18 éven felüliek látogathatják. Az oldal szexpartner-kereső hirdetéseket is megjelenít, ilyen hirdetéseket csak nagykorú személyek adhatnak fel, mely nem irányulhat ellenszolgáltatás fejében nyújtott szexuális szolgáltatásra. Az ilyen hirdetések jogszabályba ütköznek és jogi következményeket vonhatnak maguk után! Minden jogszabályba ütköző cselekedet kizárólag a hirdetést feladó saját döntésén, akaratán alapul.

Törvényi hivatkozások:

1999. évi LXXV. törvény - a szervezett bűnözés, valamint az azzal összefüggő egyes jelenségek elleni fellépés szabályairól és az ehhez kapcsolódó törvénymódosításokról:

11. § Tilos írásban, kép- vagy hangrögzítő, illetve más berendezés útján szexuális szolgáltatást felajánlani, azt hirdetni vagy ilyen cselekményekben közreműködni.

1999. évi LXIX. törvény a szabálysértésekről - A szexuális szolgáltatás felkínálásának, hirdetésének tilalma:

145. § (1) Aki a külön jogszabályban meghatározott tilalmat megszegve szexuális szolgáltatást írásban, kép- vagy hangrögzítés, illetőleg más berendezés útján felkínál, reklámoz vagy az ilyen cselekményben közreműködik, százezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.

(2) Az (1) bekezdésben meghatározott szabálysértés miatt az eljárás a rendőrség hatáskörébe tartozik.

Hirdetés feladásával elfogadod az alábbi feltételeket:

A hirdető a szolgáltatás igénybe vételével kijelenti, hogy tevékenysége semmilyen módon nincs összefüggésben a 14. életévét be nem töltött személynek közösülésre, fajtalankodásra való rábírásával, üzletszerű kéjelgés elősegítésével, az ezt folytató személlyel egészben, vagy részben való kitartásával, továbbá haszonszerzés céljából valakinek közösülésre, vagy fajtalankodásra másnak történő megszerzésével. E cselekményeket a Btk. 201., 205., 206., és 207.§-i büntetik!

A hirdetőkre vonatkozó minden információ a hirdetés feladójától származik. A megadott adatokat, információkat nem ellenőrizzük, így nem vállalunk felelősséget a tartalomért (kép és szöveg).

A tutipartner.hu minden oldala teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt áll, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos.

Az oldal üzemeltetői kijelentik, hogy a honlapon megjelenített hirdetések tartalmáért és szövegezéséért, illetve a hirdető személyek valódiságáért felelősséget nem vállalnak!

Ha az oldalunkon jogsértő, szerzői jogokat sértő tartalmat találsz, kérjük jelezd az info@tutipartner.hu e-mail címen!


AdultAdvisor
Brothels - Escorts